Snekerkade 2
8911 AA Leeuwarden
tel: 06 404 742 58
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lex heeft een superster in huis: Cleo. Hij vond haar langs de kant van de weg. Zomaar. En nu wil ze niet meer bij hem weg. Lex showt Cleo z’n platencollectie: alles dat zij ooit heeft opgenomen. Maar de diva van weleer haalt haar schouders op, schenkt zichzelf liever nog een glas in, terwijl ze op jazzmuziek haar gouden jaren herleeft. Hardop droomt ze over een grootse comeback. En Lex? Hij doet alles om Cleo in haar wensen te voorzien. Ook hij droomt hardop. Over een kans om haar prachtige stem voor één keer te begeleiden op zijn saxofoon.

Eerste rang op salonboot De Gaasterland

Cleo en LexCleo & Lex is een muzikale tragikomedie voor op de vierkante meter. Als publiek zit je letterlijk en figuurlijk midden in het spel. Elk geluid, elk woord, elke beweging krijg je mee. Lukt het Lex om Cleo over te halen tot een afscheidsconcert? Zal ze ooit zijn huiskamer verlaten? Je maakt het mee op 25 mei 2017 en jij kan erbij zijn! 

KLIK HIER OM TE KAARTEN BESTELLEN

Bestel nu je kaart voor € 17,50 via TicketScript (of twee kaarten voor € 30,-). En wees er snel bij, want er zijn slechts dertig kaarten beschikbaar!

 

pdfDownload de flyer over deze voorstelling

Check voor meer informatie en alle speeldata: www.blauhynder.nl

Naar boven