Snekerkade 2
8911 AA Leeuwarden
tel: 06 404 742 58
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Gaasterland is een schip met de allure van de twintiger jaren, ingericht in art-decostijl met mahoniehout, klassieke stoelen, glas in lood en donker parket. Het is een dubbeldeks schip, boven is het dekhuis (de salon) Deze ruimte is voorzien van ramen die naar beneden geschoven kunnen worden als het warm is. Op deze verdieping is ook het achterdek, voordek en de stuurhut.

Benedendeks is de ruimte verrassend groot.
Er is een goed geoutilleerde bar, met een breed assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken.  Ook hebben wij een Oude Jenever assortimentskast, met 14 verschillende heerlijke Oude jenevers.

De patrijspoorten en glas en lood verlichting zorgen voor een bijzonder mooie sfeer in deze ruimte. Als het warm weer is kan hier de airco worden aangezet.

Benedendeks zijn ook twee ruime toiletten aanwezig, voor de minder valide gast hebben wij een traplift. Voor in het schip bevindt zich een volledig ingerichte keuken met alle moderne apparatuur.

Buiten op het voordek is het goed toeven, er staan comfortabele stoelen. En zelfs als het weer wat tegen zit, kunt u op het achterdek heerlijk buiten zitten onder het  afdak. Het achterdek kunnen we geheel afsluiten met Pyrex ramen  zodat er een extra binnenruimte bij komt, bij regen en harde wind. Op het achterdek hebben wij tafels en stoelen staan.

Op het voordek is het heerlijk zitten en glijd het schip als een zwaan door het water.

Wij kunnen u voorzienvan alle benodigde apparatuur voor een vergadering of een bedrijfspresentatie. (Beamer, laptop, microfoon geluids-installatie)

 

Meer foto's.

Naar boven