Snekerkade 2
8911 AA Leeuwarden
tel: 06 404 742 58
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn veel verschillende vaarroutes mogelijk om een mooie rondvaart door Fryslân te maken. Zo'n boottocht is geheel afhankelijk van uw wensen!

Veel mensen kennen Earnewoude/Earnewâld met de prachtige Alde Feanen; een bijzonder natuurgebied, uniek in de wereld, met z'n flora en fauna! U kunt de vaartocht combineren en er een uitstapje maken om bijvoorbeeld het Skûtsjemuseum  te bezoeken.

Minder bekend maar ook bijzonder mooi is de Dokkummer Ee, schitterend Frysk landschap. Onderweg varen we langs Wijns, Bartelehiem en Birdaard, met de Zwaluw Houtzaag- en pelmolen en het Wiersmahûs. Verderop natuurlijk Dokkum, beroemd van de Elfstendentocht.

                                     

Verder heeft Friesland natuulijk nog vele andere mogelijkheden om een fantastische rondvaartocht te maken! Bijvoorbeeld vanuit Drachten, Earnewoude, Sneek, Grou of Woudsend, U kunt met ons alle kanten op!
Wij varen langs al uw favoriete plekjes van Friesland. Bespreek met ons de mogelijkheden en uw gewenste op/afstapplaats en route. (Aanvaren en terug varen leeg á € 75,00 per uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven